Om Oss

Vilka vi är?

Vi är digitala marknadsförare och utvecklare som strävar efter en perfekt kundupplevelse. Att möjliggöra värde genom teknik genom att ständigt utmana och förbättra processer. Vi hjälper våra klienter att förstå och hitta möjligheter att förbättra sin webbplats. Med ett kreativt tillvägagångssätt skapar vi värde genom att mäta, analysera, testa och optimera. Vi jobbar med kunder och projekt som ligger i framkant och driver utvecklingen inom ”marketing tech”. Vi älskar att ha kul med det vi gör. Vi är den digitala marknadsföringens framtid!

Teknik0%
Marknadsföring0%
Försäljning0%
Alex
CEO / Partner

Soloseglare och mopedsamlare som brinner för digital analys och marknadsföringsteknik. Allt går att mäta och allt går att förbättra är hans devis.

Tom
Conversion Specialist

Extrem fingertoppskänsla för detaljer kännetecknar Tom’s arbete. Både i hans analyser och UX skisser som när han hyvlar sin egendesignade trämöbler till perfektion.

Prady
Data Scientist

Prady är en riktig trollkarl när det handlar om data. Ge honom en hög med siffror och bokstäver, och magi börjar hända. Särskild med lite hard-rock på hög volym i öron.

X