Bli A/B-testningsexpert på 4 timmar

Begränsat erbjudande! Anmäl dig till vår A/B-testning workshop och bli ett proffs på A/B-tester.

Pris: 3 900 SEK / person.

(OBS: BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER KVAR!)

ab-test-tools
För vem är den här workshopen?

Den här kursen är för dig som är nybörjare inom A/B-testning, eller som har använt verktyg för testning tidigare men behöver en “uppfräschning”. Kursen lämpar sig även för dig som kan grunderna i A/B-testning men som är lite osäker på om du använder verktyget på rätt sätt.

Vad omfattar workshopen?

Under loppet av två tvåtimmarsblock, kommer vi gå igenom hur du framgångsrikt kommer igång och sätter upp ett A/B-test i ett A/B-testningsverktyg. Och ännu viktigare, kommer vi också att diskutera teorin bakom det: Hur man upptäcker och validerar optimeringsmöjligheter, bestämmer rätt strategi för testning och skapar starka hypoteser som garanterar framgång!

ab-testning-workshop
iMac
Vad ska jag testa?

”Kanske borde vi försöka en grön knapp i stället..” – A/B-testning går långt utöver att testa en ny färg på en knapp. Men hur hittar du dessa möjligheter? I workshopen går vi igenom metoder för att identifiera vad som behöver testas.

Hur ska jag testa?

Lokal Maxima, Radical, Iterativ .. Vet du vilka av dessa A/B-testnings strategier som fungerar bäst för dig? Vi gör! Och vi ska lära dig hur man väljer den bästa metoden för ditt nästa A/B-test.

Hur vet jag om det fungerar?

”Jag hypotetiserar, alltså finns jag” – varje A/B-test bör baseras på en tydlig och enkel hypotes. Men att skapa en är inte alltod så enkelt som det låter. Vi hjälper dig genom processen att komma dit!

Vad tycker våra deltagare säga?

”Less Frictions konverteringsexperter hjälpte oss att komma igång med A/B-tester på vår hemsida. Vi fick en grundlig genomgång av verktyget VWO, rekommendationer kring testscenarios utifrån våra behov och pedagogiska manualer så att vi enkelt har kunnat fortsätta sätta upp tester på egen hand.”

Jenny Andreasson
Digital Marketing Manager @ MediusFlow

Vem är föreläsare?

Workshopen hålls av Tom van Altena, som är konverteringspecialist på Less Friction. Tom har lång erfarenhet inom digital marknadsföring, “growth hacking” och webbanalys. Och med en bakgrund inom grafisk design, kommer han med stor expertis vägleda er in i världen av A/B-testning.

Anmäl dig här!

X